2007. július 8., vasárnap

Bread and Butter - 2007 summer - Barcelona II.

A Bread & Butter divat, zene, művészet és design, valamint különböző vizuális és előadóművészek találkozása és ismerkedési pontja.
A Bread and Butter bemutatkozási lehetőséget kínál valamennyi tehetséges tervező és művész számára, lehetőséget teremt arra, hogy felfedezzék más országok forgalmazói, egyben ez egy nemzetközi bemutatkozási lehetőség is.
Ugyanakkor máshol ismert és népszerű márkák, termékek keresnek forgalmazót a világ minden tájáról, így rengeteg nagy amerikai, japán, német, angol márka is képviseltette magát, lenyűgöző, látványos, igényes kivitelezésű standokkal.
Az eseményen valamennyi brand célja az emberek bevonása mint közönség és mint üzleti partner, így különleges minőségű és ötletes reprezentációs ajándékokkal örvendeztették meg a közönség szerencsésebb részét.
Elmondhatjuk magunkról, hogy mi is időnként ezek közé tartoztunk, máshol meg hiába áhítoztunk az egyedi táskára, vagy ajándéksapkára mert már nem jutott vagy nem adtak.
Miután mi csak mint érdeklődő "design studió" vettünk részt az eseményen, bizonyos szigorúbb és titkosabb kollekció esetén néhány faggató kérdésen kellett túl esni, van-e boltunk, mivel foglalkozunk stb., de utána beengedtek és még óriási lakomákba is csöppentünk, ahol persze magyarságunkat nem vettük elő és igyekeztünk mindenből csak egy-két falatot elcsippenteni, a zsebekbe nem kerültek sonka és olivabogyó darabok még csak véletlenül sem. A hiéna típushoz közelebb álló közönség némelyike akár 50-60 darab repitáskával is hazatérhetett, mi csak a jobbakat hoztuk el, és rengeteg magazint és prospektust, matricát, kitűzőt amit "nem lehetett otthagyni".
A kiállítás 4 fő egységből állt: fashion, sport & street, superior, denim. Mindegyik helyen főleg az adott kategóriához tartozó márkák standjai álltak.
sport & street kategória design érdekes lehet a magyar közönség számára:
Segítek egy kicsit: tavalyi arc - @rc óriásplakát pályázat nyertes 2006...
Nyilván nem ők lopták az itt látható nyertes magyar "kreatív"-ot. Megjegyzem, hogy a magyar kreatív szakma önjelölt élvonala lehetne tájékozottabb egy kicsit egy ötlet eredetiségével kapcsolatban.
A rövid kitérő után, tehát következzék néhány kiemelt kép és brand...
Első kedvenc:
Marc Ecko Cut & Sew

Második kedvenc:




Lucky 13






További stand designok:

összes kép itt.

Nincsenek megjegyzések: