2007. szeptember 28., péntek

kint és bent

Ki se kell mozdulni és ilyeneket lehet fotózni, na jó a legutolsó képhez kicsit ki kellett.
Nem szeretném a blogom nevét időjárásblogra változtatni, de mivel úgyis mindenkit elsőként az érdekel, hogy itt milyen az idő ezért leírom, hogy hideg. Elkezdődött a fagyoskodás sajnos.
Ma óriásparty indult este 8 körül az utcán, valaki torkaszakadtából üvöltött, félig rapnek hallatszott félig közönségcsalogatásnak természetesen mikrofon segítségével. Ünneplés van ismét. Holnap lesz például légibemutató, ott a helyünk. Ma már pár repülőgép szokatlan zajjal hasította itt az eget, én folyamatosan vártam a becsapódást (tulajdonképpen közben egy egész történet állt össze a fejemben arról, hogy a repülőgép nem tud leszállni és a sokadik kört kell, hogy megtegye a város fölött), de aztán gyorsan utánanéztünk az aktuális programsorozatnak és meglett a zaj oka (az említett parádé).
Az utcán nagybevásárlásból hazafelé tartó nénik üldögéltek kisasztaloknál és ki nevet a végént játszottak mellettük a joghurttal mindenfélével teli szatyor. A sört az utcán orrunk alá kínálók pedig a boltban éppen rekeszekben vették az estéhez szükséges söröket. Szóval vannak kalandok, még ha csak kétpercesek is, fények meg árnyékok is.

Nincsenek megjegyzések: