2007. október 27., szombat

2 nap

Utolsó előtti éjszakámat töltöm Barcelona lakosaként, legalábbis egy időre. Költözés alatti állapotban vagyunk, a környékbeli boltokban már előre nyújtják az üres dobozokat, amikor benézünk hozzájuk. Szereztünk mindenhonnan, mindenfélét.
A Centelles féle lakhely közben folyamatos meglepetéseket tartogat számunkra, pénteken például felhívtak, hogy ja a dupláját kéne igazából letenni a bankba annak az összegnek, amit ki tudja milyen címen, de kérnek "biztosítékként". Erről szépen le kellett beszélni őket, nem is volt olyan nehéz. Talán csak bepróbálkozás volt, talán rájöttek, hogy ők hibáztak, nem tudom - nézzük pozitívan. Így is kisebb vagyonba került a lakásbérlés, pedig annyira azért nem nagy szám a hely.
Van bennem félelem azért, hiszen itt hagyjuk a tengerpartot, meg Barcelonát, még ha nem is megyünk nagyon messzire. Ma elmentem a kedvenc tornaklubunkba és már nem is mehettem be, igaz, hogy lemondtuk, de még hónap végéig elvileg be kéne, hogy engedjenek. Legalább sétáltam egy utolsó előttit a parton.
Hétfőre ki van bérelve az autó, a költözést magunk bonyolítjuk, de legalább nem gyalog, mint februárban az azért elég vicces volt.
Az internetbekötő emberek elvileg ugrásra készen állnak. Azt hiszem indulnak a kalandok. Azaz folytatódnak.

Nincsenek megjegyzések: