2012. február 13., hétfő

Macaron mánia


Ezt a napot a Diningguide címlapján indítottam, most ezt szerényen viszonylag nehéz visszaadni, de tényleg így van. Ezzel egyidőben nem más, mint Chili & Vanília ajánlotta szintén a macaron kezdeményezést, szóval ez így reggel 10 előtt nem rossz hét indítás.

Tegnap az amúgy, méltán híres Montenegrói Gurmanban ettem egy hatalmas hagymás Pljeskavicat Montenegrói Gurman módra, ami nagyon finom lett volna, egyedül az zavart be, hogy a helyiségben érthetetlen módon folyamatosan felmostak valami erős vegyszeres vízzel, amúgy alig voltak, majd vártunk negyed órát az ételünkre, közben kijött a pincérlány egy partvissal is plusz egy lapáttal, amit 2 cm-re tartott az ételünktől, utána természetesen nem mosott kezet úgy hozta ki a kaját, majd a komótos felmosás után ismét kihozta a vödröt én már azt hittem felrobbanok ettől.

Ezután pedig megnéztük a Rumnapló című filmet, egyszerűen zseniális hangulata van, jó volt.

4 megjegyzés:

Hapci írta...

Talán nem tetszettél nekik, azért igyekeztek ki(fel)mosni...
Egyszer a Maligánban volt 1 elég unszimpatikus társaság, akik az istennek se akarták észrevenni, hogy ideje lenne elindulni, ha már órák óta nem fogyasztanak és záróra van. Hazaküldtem a pincérlányt és hirtelen eszembe jutott, hogy a fúrókalapáccsal fel kellene szerelnem egy lámpát a szomszédos falra...
Meg is buktam, nehéz kenyér a szíves vendéglátás. :D

regina boros írta...

Itt már akkor felmostak, amikor bejöttünk, holott nem volt rajtunk kívül senki.
Na, erre mi a magyarázat?

Hapci írta...

Passz.
A Nyugati téri Okay Itáliában egyszer a csatornát szerelték éppen ottlétünkkor. A jól beöltözött melósok az asztalunk mellett közlekedtek, és tőlünk fél méterre pakolták le halomba a csulás rongyokat a padlóra, és időnként ők is falat bontottak fúrókalapáccsal.
Mondjuk nem csak ezért nem jártam ott azóta se... :D

regina boros írta...

jó, már csak annyiban kell közelíteni a megoldás felé, hogy ez egy olyan hely elvileg, ahol szélsőségesen finom minden, mc donald'sban, okay italiában belefér a felmosás, de Takács Lajos EGYIK törzshelyén NEM.