2013. június 1., szombat

A kókusz évad

Mostanában a paleo étrend vissza a gyökerekhez és magokhoz, enyhén sántító elmélete alapján igyekszem táplálkozni, gyakorlatilag másfél hónapja már ehhez tartva magam, nem könnyű, tekintve, hogy gyakorlatilag sehol nem nézik jó szemmel, ha nem éred be a hasábburgonya rántotthússal praktikus 21. századi ember eledellel.

 
Úgyhogy formát és helyszínt nem igazán találok az új hóbortomnak, nem baj attól még igyekszem egyetlen forradalmárként a városban továbbra is a saját igényeim szerint létezni, ha néha meg kell szegni, attól sem omlok össze.

Ma például egészen biztosan meg fogom szegni, hiszen végre kijutok a Budai Gourmet rendezvényre, ahol terveim szerint sokmindent fogok enni-inni, ebbe természetesen bármilyen hirtelen jött rosszkedv, ellenszenv, hiszti, cirkusz, jókedv, racionális elutasítás, bármi közbejöhet, sose lehet tudni.

Tegnap szakmailag feltöltődtem több hónapra egy újabb fantasztikus reklámfilmforgatáson, az eredményről majd csak később írhatok. Ennek köszönhetően kissé gyűrött állapotban kezdem a hétvégét, dehát erre van ez a luxus két nap, mire másra.

A múlt hétvégét töményen tartalmas programsorozattal töltöttem, megnéztük a Helmut Newton kiállítást a Szépművészeti Múzeumban (nagyon-nagyon jó), csak kár, hogy értem, amit körülöttem beszélnek, valamint kissé furcsán bevolt zsúfolva valami oldalszárnyba, túl sokan álldogáltak, a meztelen modellképeket pedig egyes férfiak a jóízlés határain kívüli időhosszig bámulták, de mondom azért jó volt. Este az újonnan nyitó HelloBabyBár
buliján szemlélődtem és vegyültem (ez utóbbi kevésbé sikerült), a hely egyébként elég jó és ígéretes, de a pocsék minőségű "gyöngyözőbortól" sikerült egy extrém durva másnapot kifogni. Nem baj, a nehézségeket a Szimpla Piacon mindig le tudom vezetni, úgyhogy ezúttal is ez volt a legjobb ötlet.
 
 
 Este pedig jöhetett végre a Nagy Gatsby mozifilm, amelyet egyébként csak a túl halk hang, a mellettem másfél órán keresztül pattogatott kukoricát hangosan rágcsáló medvedisznóember és a túlzott előzetes elvárások romboltak, összességében azért nem volt rossz, főleg a díszlet, de a zene is jó lett volna, ha halljuk például.

Nincsenek megjegyzések: