2011. június 25., szombat

nincs megállás

A sorozatos figyelmeztető jelzések ellenére se megy a leállás, ma egy születésnapi partyba indulok, miközben a halálos fáradtság nem eléggé kifejező az állapotom leírására.
Mindenestre lenyomtam ma is 5,2 km-et a szigeten, előtte sikerült extrém hosszú ideig aludni, mindenféle természetes eszközzel (takaró a fejre) befolyásoltam a szervezetem melatonin termelését és így mesterséges kómában tartottam magam majdnem délig.

Tegnap megnéztem a Di Vino borbárt, ami a Bazilikánál egy irtó trendi hely, irtó trendi emberekkel, akik fel és alá vonulnak és isszák a minőségi borokat és sok külföldi is betér és megint csak Európában érzi magát az ember, ritka pillanatok, azért fel kell öltözni hozzá minimum egy 10 centis magassarkú a beugró, ahogy elnéztem, a bárosok űzöttek kissé, amit nem bírok és nem néznek a szemedbe, amit szintén nem bírok.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Wolf Gábor blogja, aki zseniálisan kifejti, hogy mit jelent a kitartás :)

http://marketingcommando.hu/blog/feladod_vagy_kitartasz

regina boros írta...

köszi, nagyon "eredeti gondolatok" :)

Névtelen írta...

csak a jó szándék vezetett :) nem akartam okoskodni.
kitartás :)

Névtelen írta...

+ egy mondat még :) és még mindig más tollával ékeskedek, mert mások sokkal ügyesebben fogalmazzák meg az életet. . . :)

"A kihívás abban rejlik, hogy meg kell maradnod önmagadnak egy olyan világban, amely próbál olyanná formálni, mint a többiek."

regina boros írta...

én óvatosabban kezelem ezeket a "nagy megmondásokat", de azért köszi a jószándékot és a kommentet! :)

Rozi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Rozi írta...

Ki a faszom az a wolfgábor?

regina boros írta...

siker marketing guru