2012. október 23., kedd

hosszú oldás

 
A múlt héten eljutottam odáig (miután eladtam a Macbookot), hogy meg mertem venni Walter Isaacson Steve Jobsról írt könyvét. Egyelőre az elején tartok, még nem tudom, hogy azt fogom-e írni róla,  hogy kihagyhatatlan és mindenkinek el kell olvasni, aki fejlődni akar vagy azt, hogy hát jól döntöttem, hogy nem sodródtam véglegesen az Apple szekta bugyraiba.

Jut eszembe egy DELL laptop boldog, átmeneti birtokosa lettem, egyelőre jóban vagyunk, bár egy kicsit leharcolt állapotában teljesít, nem baj még mindig jobb, mintha egy raktárban állna.

Most megint bele vagyok őrülve egy fotómanipulációs alkalmazásba a Vintique-be, ezek ilyen új dimenziókat visznek a látványba, ezért valahogy magukkal ragadnak, persze tisztában vagyok azzal, hogy ezek felületes dolgok, szóval nem mondom azt, hogy ezek például jó képek. De azért el lehet szórakozni velük.

És még annyit rögzítenem kell az utókornak, hogy én még nem élveztem ennyire 4 nap szabadságot, mint most, egyszerűen minden percet értékelek, amikor nem ül a nyakamban az ordenáré nagy stressz, felszabadul a szervezetem a nyomás alól és hárítok minden mást. Egyébként ma már el kell kezdenem visszakúszni a feladatok erdejébe.

halloween is coming megkérdőjelezhetetlenül
 örömmel jelentem, hogy ez a növény a második évét tölti erőben és egészségben a balkonomon, szerintem ez megérdemel egy nyilvános fotót és egyben a világ egyik legkitartóbb növénye címet