2012. október 21., vasárnap

előlépnek az újak

Úgy alakulnak a napok, hogy szinte minden szép és jó, csak közben elhasználódom és mielőbb meg kell találni a regenerációs formát, amelyet szigorúan meg kell tartani. Például a szervezetem vésztartalékért könyörög, gondolom elszippantok tőle mindenféle anyagot, amit a stressz kíván magának, cserében viszont bármi mással akarja azonnal pótoltatni. És hát az ilyesmi mértéktelen kávé és kólafogyasztáshoz vezet, csoki miegymás, amelynek hátulütőit gondolom nem kell ecsetelnem. Úgyhogy ennek idejében igyekszem megálljt parancsolni, most már csak az önuralom a nagy kérdés.

Na, meg hát egy érdekes dolog történt errefelé a Pozsonyi úton, ugyanis nyílt egy konkurenciája a Sarki Fűszeresnek. Nagyon hasonló koncepció, persze olyan kávét főznek, ami nyomába sem érhet a Sarki Fűszeresének, de a kínálat alapvetően nagyon hasonló.
Fromages:

Mondjuk ma olyat mondtak, amikor rákérdeztem, hogy van-e Facebook oldaluk, ami rendkívül ellenszenves volt: "szerencsére nem értünk még rá csinálni". Namost ezt így nem lehet kérem. Itt érzelmekről van szó, amelyek borotvaélen táncolnak, hogy ide menjek vagy oda.

Nincsenek megjegyzések: