2012. november 4., vasárnap

fejfájásterápia

Szeretném elkerülni a látszatát is annak, hogy esetleg alkoholistának tűnjek, dehát sajnos ma is el kellett gondolkodnom, hogy a tegnapi szülinapi bulin megivott Prager zöld veltelinije esett ennyire jól, vagy az "időváltozás" hozta azt az egész napos fejfájást, amiben szenvedek.

Mindez nem akadályozott meg abban, hogy a Fromage-ban elköltsek kellemesen szörnyülködve egy reggelit, ugyan a hellyel egyenlőre semmi baj nincs, habár ma kivágták a biztosítékot nálam azzal, hogy nem nekem rakták le elsőként a szendvicset (én voltam "a hölgy"), maga a szendvics állaga pedig korántsem volt megfelelő, megjegyzem csak egy kicsi hiányzott a tökéletességhez, dehát ugye mégsem volt az.

Ezután pedig nemtehetemmeghogynemmegyekki alapon ismét kimentem futni a Margitszigetre. Nem bántam meg, gyönyörű őszi idő volt, napsütés, szinte már szemtelenül sárga levelek és még szinte meleg is volt. A balta majdnem kiállt a fejemből, de végül visszatért.


Egyébként a délutánt teljes agyzsibbasztó kikapcsolódásban töltöttem, a fenébe, ajánlottak nekem egy sorozatot, Terápia - HBO, és hát túl jó!

2 megjegyzés:

vozo írta...

Miért a hölgyek elé kell először lerakni a szendvicset?

Névtelen írta...

egyenlőre = egyenlő nagyságú darabokra

elég alap