2006. december 24., vasárnap

Circuitismo Gotico

december 21-én volt egy rendezvény, több galéria nyitvatartott késő estig és különböző design stúdiókba lehetett benézni, ott pedig forraltborral és rágcsálnivalókkal várták a látogatókat. Az egyik helyen olyan forraltbort vagy nemtudommit kaptunk, aminek húsleves szaga volt úgyhogy én bele sem kóstoltam, de azért biztos kedves gesztus ez a szokás. Volt aki megállt a kihelyezett mogyoróstálkánál megevett mindent, majd továbbment. Lehet, hogy nem érdekli annyira a művészet. Láttam Mona Lisát is az egyik galériában, lehet, hogy nem eredeti.
Volt fesztivál, meg zenekarok játszottak az utcán, kicipeltek egy zongorát és azon klimpiroztak az emberek + trombita és néhány beöltözött figura, jópofa volt.
Többféle boltban jártunk, nézegettük az önmegvalósítások számos formáját, volt jópár egyedi is, és az egyik designboltban találtam egy klassz nyári ruhát is. Ha nem lenne folyamatosan rohadt hideg a lakásban, ahol a "nyári ruha" fogalma számomra valami olyan távoli és furcsa megfoghatatlan dolog, hogy szerencsére nem fenyeget az a veszély, hogy megvegyem. Inkább vmi fókazsír beszerző helyet keresnék, vagy jó meleg women's secret bundás pizsama megoldásokat.
Visszatérve, néhány fotó álljon itt az említett rendezvényről:

utcai zongorista

recycle art műanyagpohár lámpa
recycle art bakelit táska
vegyes dísztárgyak

Dcember 14-17-ig a Drap-ART International Creative Recycling Festival-on például engem egyedül ez az ember fogott meg, akinek ebben a boltban meg is találtam a munkáit. Orson Buch: Animales --->
(zárójeles: ronda kisinis web art szegény Orson Bush)

egy másik galéria
design bolt

3 megjegyzés:

Rozi írta...

rágcsálnivalók!!! ááááááááá

Rozi írta...

na bazmg, rozália a nevem a gmailes accountom miatt, ez még inkább áááá

regina boros írta...

nyugoggyá meg.. volt rágcsálnivaló a tarsolyukban, baj??