2007. június 20., szerda

jön a szentivánéj

Mostanában agresszíven károgó sirályhadra lehet ébredni errefelé. Tudom ennél nagyobb bajom ne legyen, hogy sirályok ébresztenek, de azért aki már rendszeresen hallott sirály visítozást, nyávogást, ugatást, brekegést, nyavalygást, károgást és gügyögést az tudja miről beszélek, szóval sokadik nap után azért idegesítő is tud lenni rendszeresen reggel 5-6 körül.
Időnként pedig szintén hajnali 5-kor viszik a szemetet, hatalmas fémdarálások mennek az utcában, mert mindent ledarálnak közben folyamatosan. Nem baj, nem panasz, csak mondom.

A másik, hogy elkezdődtek a nagy bezárások, szabadságok, és mivel itt nincs is olyan meleg a turisták sem érkeztek még óriás dömpingben, csak úgy szép lassan. A tengerpart készen vár ugye mindenkit, még locsolják is a homokot, hogy el ne másszon vissza a folyókhoz, ez ugyanis nem tengeri homok, hanem teljesen más, sajnos elég nagy a különbség.
Úgy tűnik pozitív sztorival állok elő hamarosan, a spanyol fogászat berkeibe nyerek betekintést, már volt szerencsém 2 alkalommal és mindkettő egészen kellemes volt.

Holnap pedig óriás ünnep lesz attól tartok, mert a boltokban bálákban állnak a szentivánéji sütik a cava-k és a pezsgők, valamint napok óta petárdák durrognak. Márpedig, ha itt valamit meg lehet ünnepelni az mindenképpen nagyon komolyan van véve...

Nincsenek megjegyzések: