2011. augusztus 28., vasárnap

Pozsonyi Piknik 2011

Ez is megvolt...
Idén is elkövetkezett a Pozsonyi Piknik és mivel a tavalyinál sokkal jobb idő volt, látványosan nagy tömeget vonzott. A pozsonyi úti és környékbeli boltok és mindenki, akinek volt mutatnivalója/mondanivalója kivonultak, megpróbálták hozni, ami tőlük elvárható, igényes, színvonalas programokkal. Itt az újlipótvárosi városrész sajátos hangulata magával ragadó, valahogy Budapest legjobb arcát igyekszik láttatni.

Érdekes személyes élmények árnyalták az eseményeket, ugyanis a Lipócia magazin önkénteseket (ki)használó szerkesztője úgy gondolta, hogy én majd 6 órán keresztül fotózok neki, ami még akár nem is lett volna kizárt, ha közben nem pattogtat anélkül, hogy bármilyen koncepció is lenne a fejében, hogy is fogalmazzak mindezt "érdekes" stílusban. A Lipócia magazin megjegyzem eddig sem érdekelt, zagyva, külalakra kaotikus, koncepciótlan, de a sok lokálpatrióta persze megveszi kötelességszerűen, amivel nincs is baj, egyszerűen annyi, hogy én például belenézek egy újságba, hogy érdemes-e megvenni, mielőtt megveszem és ezt még nem találtam úgy, hogy érdemes lenne. Amúgy jó kezdeményezés lenne...

Szándékosan írom meg mindezt nyilvánosan. Szokás szerint tehát a rossz szájíz felülírta a szándékot és az érdekeket, nem ment, nem bírtam így csinálni. Még mindig nem tudok robotként működni, nagy baj. Ezek itt nyilvánvalóan a saját használatra készített képek, de még így is túl sokat készítettem nekik.

Sarki Fűszeres stand az általunk készített szórólappal
Pozsonyi kifli
rajzverseny a Sarki Fűszeres standnál
átadják a Pozsonyi Csillagot a legtöbb szavazatot kapott vendéglátóhelynek

1 megjegyzés:

Hapci írta...

Nincs is jobb, mint másokat (ki)használni... bár ehhez nem köll Lipócia, működik a Rupp-hegyen is...