2007. október 3., szerda

Terrassa, ki a városból

Lassan kiüldöződünk a városból, több okból ismét költözködésre adjuk a fejünket. Múlt hétvégén például 3 napon át koncerteztek az utca végében, szombaton hajnali 3-ig. Egyfelől nem rossz, hogy beköltözik a bulihangulat az otthonunkba, de amikor 10-20 órája dübörög az fejben az élő zene akkor már átértékelődik minden. A lényeg, hogy elkezdtünk nézelődni, ma például fogtuk magunkat és elmentünk Terrassa-ra/ba, ami 40 percre van Barcelonától.
Lehet, hogy nem meglepő már, de valahogy különös negatív jelek kísérték az eseményeket. Mire odaértünk felhőszakadás zúdult ránk, aztán mivel a kedves lakásmegmutató ember bejelentette, hogy késik fél órát beültünk egy helyi bárba, ahol fogyasztottunk két szendvicset, két kávét és egy vizet, mindezt 10 eurórért (drága). A szendvics mondjuk 10 pontos volt, azért az is valami. Az ember még 1 órát késett, azaz másfél órát vártunk rá. Ehhez képest pedig megmutatott egy újépítésű szarban egy szállodai szoba jellegű lakást, mondjuk egy hétre kiváló lenne nyaralóhelynek, de nem lakni. 700 euro, autóút mellett, sehol semmi, tengerpartról ne is álmodj, rá lehet látni a sarki festékboltra mondjuk. Új minden, oké az igaz.
Hát most ezek a kalandok jönnek.



viszonylag eklektikus épületek amúgy
a bárban a kávéfotók nem maradhattak el
ilyesmi eső zúdult alá
még egy kávé

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hiányolom az egyenlő szárú háromszög alakzatban - esetleg vonalban - elrendezett két kávéról és egy vízről készült fotókat.

regina boros írta...

:) Van olyan is, de visszafogtam magam és csak azt raktam be ide, amit tényleg muszáj volt!