2012. március 22., csütörtök

élet a Macaron Nap után



Ezt is túléltem. Nem akármilyen nap volt számomra 2012. március 20. Az előző napok felfokozott izgalmai az utóbbi idők egyik legintenzívebb, legtöbb impulzust (jót és rosszat egyaránt) hordozó napja. Persze a jó sokkal több volt. Életem egyik legfontosabb és legjobb napja volt.



Szélsőségesen nagy volt az érdeklődés, végülis tömegek érkeztek a rendezvényre, emiatt néhányan kritizálnak is. Nem érzem igazságosnak, viszont kritizálni mindig kell valahogy - ezt például magamból kiindulva is tudom. Érdekes, hogy az élet szembesít azzal, hogy milyen rossz a kritika céltáblájaként mindezt megélni ezúttal.

A többség azonban nagyon elégedett, a képek és a megjelent cikkek (ez a kedvencem) önmagukért beszélnek.

"Az elképesztő tömeg másfél óra alatt kifosztotta a fesztivál szinte valamennyi standját. Ekkora rohamot élelmiszer-ipari termékért utoljára az IKEA-ban láthatott Budapest, amikor levitték 200 forintra a húsgolyó árát, a kedvezményre pedig különbuszos tömegek érkeztek. A macaronnapon viszont egy prémium cukrászterméket érte a roham; kedd délután 5 és 8 között semmit sem lehetett érezni a 2008 óta tartó válságból." (Origo)

Nincsenek megjegyzések: