2011. november 17., csütörtök

állatkert a balkonon

Benépesítik alkalmanként az állatok a balkont kedvük szerint, jól elvannak.
Most már szerintem -5 fok van legalább, ez nem igazán jó, például a futás programot kiiktatja az életemből, mert én kizártnak tartom, hogy ilyen ordas hidegben kivonuljak a szigetre és jéggé fagyott végtagokkal nekiálljak futni. Valamit ki kell erre találni.

4 megjegyzés:

Hapci írta...

Pl. lehet süllőre gumihalazni, Regina. :)
Állsz a parton mínusz 2 fokban éjjel és hajigálod bele a gumihalat a Dunába. Süllő egy szál se, de ez se okoz nagyobb frusztrációt, mint esténként borkóstolókra és új helyekre járni. Utána le lehet egyszerűsíteni, a gumihalat dobálhatod a lépcsőházban is, pont annyi az eredmény.
Végül behúzódsz a meleg szobába és egy jó tea mellett futásról, süllőkről és egyebekről ábrándozol...

regina boros írta...

érdekes felvetés, viszont akár le-föl is rohangálhatnék a lépcsőházban az ötödik emeletről és vissza fél órán keresztül, és aztán húzódnék be a meleg szobába, legfeljebb utána csak süllőről ábrándozom, lévén a futást kimerítettem

Hapci írta...

Ha járnak hozzád az erkélyre cinkék, esetleg érdemes megpróbálkozni egy odú beszerzésével... ott látható az avataromon (Magyar Madártani Egyesület). A szomszéd erkélyétől elválasztó drótüvegre lógattuk fel tél végén, két héttel később már költöttek benne.

regina boros írta...

pont most néztem ki egy nagyon aranyosat, de azért nem akarom, hogy elharapódzon az állatinvázió a balkonon