Szóval így tökéletes. Kifogástalan volt tehát az étel, a kenyértől a jam-ig, a croissant és az omlett (azt nem én ettem, egy időre letettem róla, de most már látom, hogy itt tojásból készítik, ami nem egy elhanyagolható tény).
Utána elmentem a Culinarisba bevásárolni, utólag én sem értem, hogy miért, de: biciklivel. Nem lett semmi baj, de azért a hazajutás 15 kilónyi luxus élelmiszerrel, biciklin egyensúlyozva viszonylag érdekes volt. Ráadásul a jó öreg, még New Yorkban szerzett Steve Madden táskámmal mentem, amelyen csak a helyszínen vettem észre, hogy 4 szál varrás tartja a lényegi résznél. Pedig menő lett volna, ha a Margit híd alatt száguldva szétrepül az összes cuccom, de nem ez történt, megúsztam.
Viszont vettem vaddisznó szalámit meg bougatsa-t, ami egy fahéjas-tejes pite, earl grey teával egyszerűen fantasztikus volt,
Az est folyamán pedig némi szürreális tevékenység (szja adóbevallás elsőre reménytelennek tűnő, végül mégis sikeres kitöltése) mellett megírtam a korábbinál egy (és nem több) fokkal részletesebb gondolataimat a Ginger Pig Meat Book könyvről.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése